Selecteer een pagina

Public Cloud

Uiterst flexibel

Office 365

Altijd up to date

Managed Services

Wij ontzorgen u

Detachering

Onze expertise in uw handen

Public cloud

Uiterst flexibel

U heeft vernomen van de ongekende mogelijkheden die de krachtige cloudplatformen van Microsoft en Amazon bieden, maar weet niet wat deze voor uw business kunnen betekenen? Technologic wil u hierbij graag adviseren en assisteren bij de realisatie ervan.

Office 365

Altijd up to date

Office 365 is een abonnementservice met de meest recente versie van Office, op dit moment Office 2016. U krijgt toepassingen waarmee u bekend bent, zoals Word, PowerPoint en Excel, plus extra onlineopslag, gratis technische ondersteuning en meer. Technologic helpt u graag bij de implementatie van Office365.

Managed Services

Wij ontzorgen u

Uw gehele IT infrastructuur uit handen geven zodat u zich kunt richten op uw corebusiness? Dan is IT Support voor  u de juiste keuze! Technologic biedt u de mogelijkheid om uw IT-infrastructuur uit handen te geven. Zo verzorgen wij voor u het maandelijks onderhoud op uw systeem en kunt u gebruik maken van technische ondersteuning bij problemen en helpen wij u graag bij IT gerelateerde vraagstukken.

Detachering

Onze expertise in uw handen

U heeft voor langere tijd gemotiveerde IT professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of deze behoefte structureel is? Dan heeft Technologic de oplossing die u zoekt: de zekerheid van de juiste professional met de gewenste expertise, maar niet de financiële risico’s van een vast contract.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Web: https://www.technologic.nl

Phone: +31 85 025 0080