Selecteer een pagina

Werken in de cloud

Altijd en overal

Altijd en Overal

Wanneer jij dat wil

Overige diensten

Technologic levert meer dan alleen cloud

Ransomware

In toenemende mate krijgen bedrijven te maken met de negatieve gevolgen van Ransomware.

Ransomware is een programma dat een computer of de gegevens die erop staan blokkeert en vervolgens van de gebruiker geld vraagt om de computer weer te ‘bevrijden’. Deze crypto-malware kan klantgegevens, bedrijfsgeheimen, documenten, afbeeldingen, video’s en andere gevoelige bedrijfsinformatie versleutelen. Het losgeld moet vervolgens binnen een bepaalde tijd betaald worden. Gebeurt dit niet, dan zal de versleutelde data verloren gaan. Als er geen backup is  van de bestanden, dan kan dit grote gevolgen hebben.

Met de Werkplek in de Cloud van Technologic kunt u zich wapenen tegen Ransomware en voorkomt u catastrofale impact op uw bedrijfsvoering.

Voordelen Werkplek in de Cloud van Technologic

Met de “Werkplek in de Cloud“ van Technologic heeft u altijd en overal u applicaties, mail, foto’s en andere data beschikbaar! Daarnaast biedt de “Werkplek in de Cloud” van Technologic de volgende voordelen:

1. 24*7 beschikbaarheid
Aangezien de “Werkplek in de Cloud” wordt aangeboden vanuit een meervoudig uitgevoerde serveromgeving kunnen wij een zeer hoge beschikbaarheid realiseren

2. Up-to-date IT omgeving
Met de “Werkplek in de Cloud” krijgt u een flexibele en schaalbare omgeving, voorzien van de laatste patches en updates om een goed opererende en veilige werkomgeving te waarborgen.

3. Data beschikbaarheid
Binnen de “Werkplek in de Cloud” hanteren wij een back-up retentie van 4 weken. Dit houdt in dat het mogelijk is om data te herstellen welke tot 4 weken terug verloren is gegaan of abusievelijk is verwijderd.

4.Veiligheid
Uw data in de cloud staat volledig veilig bij ons opgeslagen. De data is niet toegankelijk voor andere klanten die in de cloud zitten en is niet extern benaderbaar.

5. Geen server hardware
Door het afnemen van de “Werkplek in de Cloud” van Technologic komt de noodzaak van eigen serverhardware te vervallen.

6. Beheer op afstand
Daar de “Werkplek in de Cloud” door Technologic remote wordt gehosted en beheerd zal er een reductie optreden in de werkzaamheden welke momenteel lokaal worden verzorgd.

Neem nu contact op voor Werken in de Cloud van Technologic

Web: https://www.technologic.nl

Phone: +31 85 025 0080